Най-добри цени за IT продукти

Политика за личните данни

Кои сме ние?

В тази Политика за защита на личните данни на обръщенията "ние" и "нас" се разбира сайтът Oferator.com, чието управление се извършва от офиса си в София, България от фирма Диджитек ООД. За контакти, моля натиснете тук.

Каква информация събираме и как?

Видовете лична информация, която събираме чрез този сайт могат да включват:

(1) Всички лични данни, които въвеждате и представяте, като Вашето име, адрес, телефонен номер, електронна поща, финансова информация, предпочитания за продукти и услуги.

(2) Данни, които ни позволяват да ви разпознаем, Вашите предпочитания и как да използвате този сайт.

Тези данни се събират от "бисквитките" от навигация из сайта. "Бисквитката" е малко количество данни, които се изпращат към Вашия компютър. Данните след това се съхраняват на Вашия браузър или твърдия диск. Повечето уеб браузъри могат да бъдат настроени да Ви предпази от получаването на нови бисквитки. Подробности за това могат да бъдат намерени в Помощното съоръжение, осигурено от Вашия браузър. Ако не искате да бъдат наблюдавани на посещенията Ви в нашия сайт по този начин, може да разберете повече за премахване на "бисквитките", като кликнете тук.

(3) Вашият IP адрес (това е индивидуална идентификация номер на Вашия компютър), които автоматично се записва от нашия уеб сървър. Това се използва, за да се отбележи, интереса Ви в нашия сайт.

(4) Вашите предпочитания и получаване на имейли от нас с актуализации, нови продукти, специални оферти и др. (ако изберете да получавате имейли с актуализации на продукти и оферти).

Какво правим с Вашата информация?

Личната информация, която изпращате на Oferator.com с цел получаването на продукти или услуги, е под закрилата на Закона за защита на личните данни.

С цел подобряване на обслужването Ви и получаване на информация, относно Вашите нужди и интереси, Oferator събира и използва лична информация със съответните уведомления, съгласия и регистрации в органите за защита на личните данни. Защитата на личните данни е в сила за всяка информация, която ние сме събрали при посещението на сайта.

Информацията, събирана от Oferator.com с цел научаване за Вашите нужди и интереси, ни помага да изработим съответния индивидуален подход към Вас, като клиент.

Бихме използвали Вашата информация, за да Ви помогнем да извършите поръчка, за комуникация с Вас във връзка с продукти или услуги, или за да Ви предоставим сервизно обслужване или техническа поддръжка. Диджитек ООД не предоставя Вашата информация на трети лица, освен ако това не е съгласувано с Вас. Служителите ни са обвързани с това по силата на клауза за поверителност.

Диджитек ООД не събира информация за кредитни карти. Плащанията с кредитни карти се извършват чрез сигурна банкова система и до служителите на Диджитек ООД не достига информацията от Вашата кредитна карта. Финансови данни, не се използват по никакъв друг начин от нашите доставчици на финансови услуги или от Диджитек ООД и няма да бъде съхранявана по-дълго, отколкото това е необходимо за предоставяне на услугите.

Диджитек ООД няма да продава или предоставя за временно ползване срещу заплащане Вашата лична информация на други лица.

Също така бихме искали да Ви информираме за различни промоции, стоки и услуги, които могат да представляват интерес за Вас. Може да бъдете уведомени по електронна поща, телефон, SMS или други подобни средства, включително нови технологии.

Диджитек ООД препоръчва на всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в интернет. Непълнолетните не трябва да предават лични данни без разрешението на родителите или настойниците. Диджитек ООД никога няма съзнателно да събира лични данни от непълнолетни, да ги използва по някакъв начин, или да ги разкрива пред трети лица, без позволение на родителите или настойниците им.

Вашите права

Потребители, които не искат да получават обратна връзка с маркетингова комуникация от нас, трябва да използват опциите за отписване в съответното електронно съобщение или в профила си.

Ако имате някакви въпроси относно нашата политика за защита на личните данни или относно това как се обработва Вашата информация, молим да се свържете с нас. Можете да се свържете с нас чрез начините, посочени в нашата страница за контакт.

Връзки към други сайтове

Тази политика за конфиденциалност обхваща само този сайт. Всякакви други уеб сайтове, които могат да бъдат свързани с Oferator са обект на собствена политика, която може да се различава от нашaтa.

Всяка промяна в нашата политика за защита на личните данни ще бъде публикувана в тази декларация за поверителност.

Последна актуализация: 06 Юли 2016 г.